Hypoallergeen make-up merk Verzending binnen 1-2 dagen Klantenbeoordeling 9.1 Advies van visagisten  Gratis informatiepakket voor zakelijke klanten

Hypoallergeen make-up merk

Golden Rose Wall Unit Make-up Display: De Ultieme Keuze voor Salons

Golden Rose Wall Unit Make-up Display in een professionele salon setting.

Het kiezen van de juiste make-up display voor uw salon kan een uitdaging zijn. Er zijn talloze opties beschikbaar, maar niet allemaal bieden ze de kwaliteit, functionaliteit en esthetiek die u nodig heeft. De Golden Rose Wall Unit Make-up Display is ontworpen om aan al deze eisen te voldoen en meer. Hier zijn vijf redenen waarom het de perfecte keuze is voor uw salon:

Duurzaamheid van de Golden Rose Wall Unit Make-up Display

De Golden Rose Wall Unit is niet zomaar een make-up display. Het is handgemaakt met gerecycled hout en plastic, wat betekent dat het niet alleen duurzaam is, maar ook milieuvriendelijk. Bovendien wordt de display verlicht met energiezuinige LED-verlichting, wat bijdraagt aan de duurzaamheid.

Productgamma van de Golden Rose Wall Unit Make-up Display

Golden Rose staat bekend om zijn uitgebreide assortiment make-upproducten. Deze display is zorgvuldig samengesteld met onze bestsellers, wat garandeert dat uw klanten altijd de populairste en meest gewilde producten bij de hand hebben. Van lippenstiften en blushes tot oogschaduws en primers, de Wall Unit heeft het allemaal.

Design en Functionaliteit van de Golden Rose Wall Unit Make-up Display

De indeling van de Wall Unit is ontworpen voor maximale zichtbaarheid en toegankelijkheid. Elk product heeft zijn eigen specifieke plek, waardoor klanten gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Bovendien zorgt het professionele ontwerp ervoor dat uw salon een moderne en chique uitstraling krijgt.

Specificaties van de Wall Unit Display: De Wall Unit Make-up Display is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Hier zijn de specificaties:

  • Formaat: Hoogte: 214 cm, Breedte: 112,5 cm, Diepte: 41 cm
  • Modules: Bestaande uit 21 modules, met voor elke tester een aparte ruimte voor de verkoopvoorraad.
  • Inhoud: De display bevat diverse producten, waaronder Concealers, Foundation, Poeder, Blush, Longstay Liquid en vaste lippenstiften, lipgloss, wenkbrauw poeder, wenkbrauw potlood, eyeliner, mascara, en nog veel meer.
Flexibiliteit van de Golden Rose Wall Unit Make-up Display

We begrijpen dat elke salon uniek is. Daarom is de Golden Rose Wall Unit zo ontworpen dat hij kan worden aangepast aan uw veranderende behoeften. Of u nu meer ruimte nodig heeft voor lipproducten of een extra plank voor nieuwe releases, de Wall Unit kan eenvoudig worden aangepast.

3
Golden Rose Wall Unit Make-up Display in een beautysalon salon.
Training en Ondersteuning:

Bij Golden Rose begrijpen we het belang van kennis. Daarom bieden we kosteloze trainingen aan voor onze salonhouders. Of u nu nieuw bent in de branche of een ervaren professional, onze trainingen zijn ontworpen om uw vaardigheden te verbeteren en uw verkoop te stimuleren.

Geïnspireerd door wat de Golden Rose Wall Unit Make-up Display voor uw salon kan betekenen?

Meer dan alleen de Wall Unit Display:  Naast de Wall Unit biedt Golden Rose een scala aan andere displays, variërend van compacte toonbankdisplays tot uitgebreide staande units. We hebben zelfs een draagbare visagiekoffer die perfect is voor mobiele schoonheidsspecialisten of voor evenementen. Wat uw behoeften ook zijn, Golden Rose heeft een oplossing die bij u past.

De Golden Rose Wall Unit Make-up Display is meer dan alleen een plek om producten te presenteren. Het is een statement van kwaliteit, professionaliteit en toewijding aan uitmuntendheid. Als u uw salon naar een hoger niveau wilt tillen en uw klanten de beste make-up ervaring wilt bieden, dan is de Golden Rose Wall Unit de perfecte keuze.

Tips & tricks