Hypoallergeen make-up merk Verzending binnen 1-2 dagen Klantenbeoordeling 9.1 Advies van visagisten  Gratis informatiepakket voor zakelijke klanten

Hypoallergeen make-up merk

Veelgestelde vragen

1 tot 2 werkdagen. De bestellingen die geplaatst worden voor 14.30 uur worden dezelfde dag nog verstuurd op de verzenddagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. De bestellingen die na dit tijdstip geplaatst zijn, worden verschoven naar de eerstvolgende verzenddag. Bestellingen die geplaatst worden op vrijdag worden verstuurd op maandag.

Voor Consumenten:
 • Variabele verzendkosten tot maximaal €6,47.
 • Gratis verzending voor bestellingen boven de €39,00.
Voor Zakelijke Klanten:
 • Variabele verzendkosten tot maximaal €7,00 excl. BTW.
 • Gratis verzending voor bestellingen boven de €150,00 excl. BTW.
Verzendkosten België  | Luxemburg:
  Consumenten:
 • Variabele verzendkosten tot maximaal €8,47.
 • Gratis verzending bij bestellingen boven de €59,00.
Zakelijk:
 • Variabele verzendkosten tot maximaal €7,00 excl. BTW.
 • Gratis verzending bij bestellingen boven de €150,00 excl. BTW.

Het kan helaas soms voorkomen dat de planning van de bezorger is uitgelopen en je jouw bestelling later ontvangt. Hou hiervoor altijd de track en trace code in de gaten die je van ons ontvangt via de email. Heb je geen bericht van ons ontvangen? Of heb je wel bericht ontvangen maar na twee werkdagen nog steeds je bestelling niet in huis? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wij streven ernaar het product binnen 14 dagen weer op voorraad te hebben. Het is helaas niet mogelijk om producten in backorder te zetten.

Via onderstaande link kun je een zakelijk account aanmaken.
Het is belangrijk dat je alle vakken invult. Na het invullen van het land wordt er gevraagd om je KVK-nummer (Nederland) of BTW-nummer (andere EU-landen). Dit is verplicht en ter bescherming van onze inkoopprijzen.

Stuur je gebruikersnaam, e-mailadres, salonnaam en KVK-nummer per email naar [email protected]. Onze medewerkers zullen je account handmatig omzetten naar een zakelijk account. Je ontvangt hiervan een bevestiging als reactie op de mail.

Beauty-gerelateerde bedrijven binnen Nederland kunnen zich registreren met KVK-nummer. Beauty-gerelateerde bedrijven buiten Nederland (EU-landen) dienen zich te registreren met een btw-identificatienummer.

Als bedrijf heb je altijd 2 btw nummers. Het omzetbelastingnummer is niet geldig bij registratie.
Vul je btw-identificatienummer in, zoals : NL855286988 (de laatste 3 letters of cijfers hoef je niet te vermelden). De registratie kan niet worden voltooid als de salonnaam en het btw-identificatienummer van de registrator niet overeenkomen.

Heb je het juiste btw-identificatienummer en wil de registratie alsnog niet lukken? Maak dan een consumenten account aan en mail de volgende gegevens naar [email protected]:

 • Gebruikersnaam
 • salon naam
 • e-mailadres
 • btw-identificatienummer.

Onze medewerkers zullen je account handmatig omzetten naar een zakelijk account. Je ontvangt hiervan een bevestiging als reactie op de email.

Ja, wij hebben een showroom in Alkmaar. Je bent hier op afspraak van harte welkom! Je kunt per e-mail of telefonisch een afspraak met ons inplannen. In de showroom staan wij klaar om je advies te geven en onze producten en displays te laten zien. Natuurlijk kun je hier direct je voorraad inkopen. 

Showroom
Otterkoog 101-B
1822 BX Alkmaar
Nederland

De juiste kleur bepalen is nog best lastig, er zijn immers zóveel verschillende kleuren. Was past bij jouw gezicht, huidskleur en ondertoon? Wij helpen je graag in een paar stappen aan de juiste kleur. Stuur een foto van je gezicht, zonder filters en make-up, in daglicht naar [email protected]. Aan de hand van jouw foto kunnen onze visagistes de juiste kleur voor jou bepalen. Je ontvangt vervolgens geheel vrijblijvend de geadviseerde producten met kleurnummers en bijpassend make-up advies. 99% kans op slagen en juist advies!