Herroepingsrecht

Klachten en Retourneren

Retouren


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te ontbinden. U heeft na ontbinding nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de webwinkel geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@goldenrose.nl.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding en ontvangst van uw retour terugstorten.

Klachten


Wij dragen zorg voor een snelle levering en goede kwaliteit van de geleverde producten. Mocht je onverhoopt een klacht hebben dan horen we dat graag! Wij zullen de klacht evalueren en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Klachten kunnen indien gewenst ook afgehandeld worden via Stichting Webshop Keurmerk.

Na ontvangst van je klacht ontvang je van ons een bevestiging en zullen je klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kan je ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Golden Rose Benelux bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om je geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Retourformulier


Bijlage I: Formulier om retour te zenden (dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de goederen wilt retourneren en daarmee de overeenkomst wilt herroepen)

Dit formulier invullen en uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de goederen bij de retourzending voegen. Na ontvangst van de retourzending zullen wij het aankoopbedrag op uw rekening overmaken. U kunt dit formulier tevens per email verzenden naar info@goldenrose.nl.

In het pakket vindt u handige adresstickers om bij het retourneren te gebruiken.

Heeft u geen adressticker? Dan kan je de retouradres hieronder gebruiken. 

Retour aan:


Cosmi Cosmetics B.V
Otterkoog 101-B
1822 BX ALKMAAR
info@goldenrose.nl

 

– Ik / Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik / wij* graag wegens de navolgende reden ( niet verplicht, maar wel behulpzaam ):

……………………………………………………………………………………………………………………………………………..
afzien van de aankoop van het bij u bestelde product, nl.:

……………………………………………………………………………………………………………………………………………..

en daarmee onze overeenkomst herroepen*.

– Besteld op:

– Bestelnummer:
– Ontvangen op:
– Naam:
– Adres:
– PC + Woonplaats:
– IBAN:

– Handtekening:


*Doorhalen wat niet van toepassing is en/of invullen wat van toepassing is.webwinkel