Herroepingsrecht

Klachten en Retourneren

Retouren


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te ontbinden indien deze voldoet aan de retour voorwaarden. U heeft na ontbinding nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de webwinkel geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding en ontvangst van uw retour terugstorten.

Klachten


Wij dragen zorg voor een snelle levering en goede kwaliteit van de geleverde producten. Mocht je onverhoopt een klacht hebben dan horen we dat graag! Wij zullen de klacht evalueren en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Klachten kunnen indien gewenst ook afgehandeld worden via Stichting Webshop Keurmerk.

Na ontvangst van je klacht ontvang je van ons een bevestiging en zullen je klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kan je ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Golden Rose Benelux bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om je geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Retourformulier


Retour voorwaarden Cosmetica: 
Het product mag alleen retour gestuurd worden ongebruikt in originele verpakking zonder enige schade.
Producten kunnen als retour geweigerd worden wanneer het artikel bij verkoop is verzegeld en de verzegeling is verbroken of het product gebruikerssporen bevat. 

U dient het retour vooraf altijd te melden via email aan: [email protected] t.a.v Retour

In de mail graag de volgende punten vermelden:
– Bestelnummer.
– Factuurnummer.
– Eventuele foto’s bij schade.
– Vermelding van product, aantal en kleurnummer.
– Optioneel een rede van retour. 

Retour adres:

Cosmi Cosmetics
T.a.v. magazijn
Otterkoog 101B 
1822BX Alkmaar