check

Hypoallergeen make-up merk      Verzending binnen 1-2 dagen Klantenbeoordeling 9.1 Advies van visagisten  Gratis informatiepakket voor zakelijke klanten

Hypoallergeen make-up merk

Ben je op zoek naar een mooie zongebruinde gloed op je gezicht? Dan zijn bronzing poeders de oplossing! Golden Rose heeft een breed scala aan bronzers en poeder bronzers die je een natuurlijke, gezonde uitstraling geven.

1. Wat zijn bronzing poeders?

Bronzing poeders zijn speciale poeders die zijn ontworpen om een zongebruinde gloed op het gezicht te creëren. Ze kunnen worden gebruikt om een natuurlijke uitstraling te geven aan het gezicht of om een zongebruinde look te creëren. Bronzing poeders zijn verkrijgbaar in verschillende tinten om bij verschillende huidtinten te passen.

Poeder bronzers versus vloeibare bronzers:

Er zijn twee hoofdtypen bronzing producten: poeder bronzers en vloeibare bronzers. Poeder bronzers zijn het meest populair en gemakkelijk te gebruiken. Ze kunnen eenvoudig worden aangebracht met een kwast en bieden een natuurlijke uitstraling. Vloeibare bronzers zijn ideaal voor mensen met een extreem droge huid.

Golden Rose Mineral Bronze Powder:

Golden Rose Mineral Bronze Powder is een van de beste poeder bronzers op de markt. Dit poeder past zich aan de huidskleur aan en biedt een natuurlijke uitstraling. Het is ook zeer gemakkelijk op te bouwen voor een meer opvallende bronzing look. Golden Rose Mineral Bronze Powder is verkrijgbaar in drie verschillende tinten, dus er is altijd een geschikte optie voor jouw huidskleur.

2. Hoe gebruik je dit poeder voor het beste resultaat?

Door de juiste voorbereiding, het gebruik van de juiste kwast en het zorgvuldig aanbrengen en blenden van het poeder, krijg je een natuurlijke en stralende look.

 1. Bereid je huid voor: Begin met een schone en gehydrateerde huid. Breng een lichte moisturizer aan en wacht even totdat deze volledig is opgenomen. Dit zorgt ervoor dat het poeder gelijkmatig en mooi blendt met je huid.

 2. Kies de juiste kwast: Gebruik een grote, fluffy poederkwast om bijvoorbeeld het Golden Rose Mineral Bronze Powder aan te brengen. Een kwast met gevoel van natuurlijke haren werkt het beste, omdat deze de poederdeeltjes goed oppakt en gelijkmatig verdeelt.

 3. Tap overtollig poeder af: Dip de kwast in het poeder en en maak roterende bewegingen, tik zachtjes op de rand van het potje om overtollig poeder te verwijderen. Zo voorkom je dat je te veel product aanbrengt en een onnatuurlijke look krijgt.

 4. Breng het poeder aan: Begin met een lichte aanraking en breng het poeder geleidelijk aan op de gewenste gebieden. Dit kunnen je jukbeenderen, voorhoofd, neusbrug en kin zijn. Gebruik lichte, vloeiende bewegingen en blend het poeder goed in je huid voor een natuurlijk effect.

 5. Bouw het geleidelijk op: Als je een intensere bronzing look wilt, kun je het Golden Rose Mineral Bronze Powder geleidelijk opbouwen. Breng eerst een dun laagje aan en beoordeel het resultaat. Indien nodig kun je extra poeder aanbrengen totdat je tevreden bent met de intensiteit van de bronzing.

 6. Blend goed: Het is belangrijk om het poeder goed te blenden om harde lijnen en vlekken te voorkomen. Gebruik de kwast om het poeder mooi te vervagen en te mengen met je foundation en andere make-upproducten voor een naadloze, natuurlijke look.

 7. Controleer in natuurlijk licht: Controleer altijd het resultaat van je bronzing look in natuurlijk licht. Dit geeft je de meest realistische weergave van hoe het eruitziet en of je tevreden bent met het effect.

3. Het combineren van bronzing poeder met andere make-upproducten.

 1. Breng bronzing poeder aan na je foundation, maar vóór je blush. Op deze manier creëer je een natuurlijke uitstraling en voorkom je dat de blush te veel opvalt.

 2. Gebruik bronzing poeder om je jukbeenderen, kin en voorhoofd lichtjes te accentueren voor een stralende, zonovergoten look.

 3. Als je een bronzing poeder met een shimmer-effect hebt, breng deze dan aan op de plekken waar de zon van nature op je gezicht valt, zoals je neusbrug en de bovenkant van je jukbeenderen. Dit zal je een mooie, natuurlijke glans geven.

 4. Combineer je bronzing poeder met een highlighter om een extra stralend effect te creëren. Breng de highlighter aan op de hogere delen van je gezicht, zoals je jukbeenderen, de bovenkant van je neus en je cupidoboog.

Met deze tips kun je bronzing poeder op de juiste manier combineren met andere make-upproducten en een prachtige, stralende look creëren. 

4. Wat is de beste bronzing poeder?

Als je op zoek bent naar een mooie zongebruinde gloed op je gezicht, dan zijn de Golden Rose bronzing poeders de perfecte oplossing. Golden Rose Mineral Bronze Powder is een fantastische keuze vanwege de gemakkelijk aan te brengen formule en de natuurlijke uitstraling die het biedt. Vergeet niet om de verschillende tinten te bekijken en de poeder geleidelijk op te bouwen voor het beste resultaat.

Geweldig nieuws voor salonhouders! We bieden een speciale kassa display aan voor het prachtige assortiment bronzing poeders van Golden Rose. Deze display is ideaal om je salon te voorzien van een professionele en aantrekkelijke presentatie van de producten.

Profiteer nu van onze Combi-deal, bestaande uit het Mineral Bronze Powder en de Bronzer kwast met zachte haren. Deze combinatie biedt je de perfecte tools om een prachtige bronzing look te creëren.

Mineral Bronze Powder Golden Rose Beste Bronzer in kleuren