Hypoallergeen make-up merk Verzending binnen 1-2 dagen Klantenbeoordeling 9.1 Advies van visagisten  Gratis informatiepakket voor zakelijke klanten

Hypoallergeen make-up merk

Kies voor jezelf,bloem
want je bent prachtig

4,8

Klant beoordelingen

0

Klanten zijn blij met jebentprachtig.nl

Een natuurlijke wenkbrauw oplossing, speciaal voor jou

Heb je last van wenkbrauwuitval? Of merk je dat je wenkbrauwen dunner worden, misschien door ziekte, chemo of een genetische aandoening? Wij begrijpen de diepe impact die dit kan hebben op je zelfvertrouwen en sociale leven.

Met Easy Brows by Golden Rose kun je binnen enkele minuten weer stralen met prachtige wenkbrauwen.

Easy Brows by Golden Rose

Ons 3-stappen opmaakproces is eenvoudig, gemakkelijk en effectief. Een handig sticker sjabloon, een wenkbrauwpotlood en een poeder zijn alles wat je nodig hebt om in slechts 3 simpele stappen een glimlach op je gezicht te toveren. Met deze eenvoudige tools creëer je moeiteloos een natuurlijke look die je helpt je zelfverzekerd en stralend te voelen. Het beste van alles is dat iedereen het kan, ongeacht je ervaring met make-up.

Essential Brow Kit

€ 99,95
€ 79,95

Een handig sticker sjabloon, een wenkbrauwpotlood en een poeder zijn alles wat je nodig hebt om in slechts 3 simpele stappen een glimlach op je gezicht te toveren.

Complete Brow & Conceal Kit

€ 125,-
€ 99,95

Verfijn je look met onze kit: sticker sjablonen, potlood, poeder plus een concealer palet en brush om donkere kringen en imperfecties te verdoezelen, voor een stralende uitstraling.

Creëer wenkbrauwen met de Easy Brows, bekijk de stap voor stap tutorial.

Creëer perfecte, volle wenkbrauwen met de Easy Brows. Bekijk de tutorial.

Hoe creëer je Easy Brows?

01 Primer

Breng een kleine hoeveelheid primer aan op het wenkbrauwgebied. Dit zorgt voor een betere hechting van de producten. Nadat je de primer hebt aangebracht kun je direct verder met de volgende stap.

02 Easy Brows Sticker

Vouw de sticker door het midden; dit maakt het positioneren eenvoudiger. Plaats het midden van het sticker sjabloon, daar waar je het gevouwen hebt, op het bovenste gedeelte van je neus. Maak de sticker los en plak deze op zijn plek.

03 Potlood en -poeder

Gebruik het wenkbrauwpotlood om de wenkbrauwen zachtjes in te vullen, waarbij je de vorm van het sjabloon volgt. Breng vervolgens de wenkbrauwpoeder aan over de getekende wenkbrauwen. Vul eventuele ‘gaten’ in of vul het gehele sjabloon lichtjes in.

Nellekes nieuwe begin met Easy Brows

“Toen ik Easy Brows Eyebrow Stickers voor het eerst gebruikte, voelde ik me meteen extra mooi. In drie woorden zou ik ons product als praktisch, prachtig en nieuw omschrijven. Wat me echt opviel, was de verhoogde gezichtsuitdrukking nadat ik de stickers had aangebracht. Voor iedereen die overweegt Easy Brows te proberen, zou ik adviseren om de tijd te nemen om ermee vertrouwd te raken.”