check

Hypoallergeen make-up merk      Verzending binnen 1-2 dagen Klantenbeoordeling 9.1 Advies van visagisten  Gratis informatiepakket voor zakelijke klanten

Hypoallergeen make-up merk

Hair care

Keratin Smooth Shampoo

Voor Droog/zwak- beschadigde haar adviseren wij de Keratin Smooth shampoo met Keratine plant welke voor versterking zorgt en Amandelolie die tevens voedt en verzacht.

De formule is verrijk met Provitamine B5 voor een snellere herstel, zacht en gezond uitziend haar.

Keratin Smooth Conditioner

Golden Rose Smooth shampoo heeft ook een conditioner welke wij adviseren voor optimale verzorging en het verzachten van de droog- beschadigde haar. Inhoud Shampoo en Conditioners zijn 430ML

Moisture Recovery Shampoo

Voor Normaal tot droge haar welke een milde herstel kan gebruiken adviseren wij de Moisture Recovery Shampoo. Door de perfecte combinatie van Kokos Melk en Macadamia Olie komt de hoofdhuid tot rust en worden de haren tot in de punten gevoedt en verzorgd.

Door Provitamine B5 waarvan bekend is dat het helpt bij het verjongen, voeden en diepe hydratatie voelt het haar glad aan, ziet er gezond en glanzend uit.

Moisture Recovery Conditioner

Golden Rose Recovery shampoo heeft ook een conditioner welke wij adviseren voor optimale verzorging en het verzachten van de vocht arme haar. Inhoud Shampoo en Conditioners zijn 430ML

Collagen Boost Shampoo

Voor Normaal tot droge haar maar ook voor de gekleurde haar adviseren wij de Collagen Boost Shampoo, met echte Acacia Collageen voor natuurlijke volume en Organic Argan Olie om de vochtgehalte van de haren tot in de punten te verzorgen en te herstellen.

Provitamine B5 helpt met het voeden van de hoofdhuid en haren, beschermt de gekleurde haar en zorgt voor een natuurlijke glans.

Collagen Boost Conditioner

Golden Rose Boost shampoo heeft ook een conditioner welke wij adviseren voor optimale verzorging, kleurenbescherming en het verzachten het haar. Inhoud Shampoo en Conditioners zijn 430ML

Purify & Hydrate Shampoo

Voor Normaal tot vette haar is de Purify Hydrate Shampoo een geweldige keuze. De haar en hoofdhuid vindt door de Witte Brandnetel extract de juiste balans en Aloe Vera gel zorgt voor de juiste hoeveelheid hydratatie

samen met Provitamine B5 waarvan bekend is dat het helpt voeden en zuiveren. De juiste balans aan hydratatie van de hoofdhuid zorgt voor minder snel vettige haren. 

Hydrate & Volumize Conditioner

Golden Rose Purify & Hydrate shampoo heeft ook een conditioner Hydrate & Volumize welke wij adviseren voor optimale verzorging en het verzachten van het gehydrateerd haar.

Inhoud Shampoo en Conditioners zijn 430ML

Nieuw, Smooth & Shine Hair Care

Golden Rose Smooth & Shine Hair Care Oil 100 ml is een verzorgende en voedende haar olie voor alle haartypen. Door de voedende biologische Argan en Avocado olie bevordert het herstel van het haar. Zorgt voor een verbeterende doorkambaarheid, pluis controle en krul controle. De lichtgewicht textuur van de formule verzwaart het haar niet.

Gebruik Een kleine hoeveelheid op handdoek-droog gelijkmatig verdelen vanaf lengte tot en met de punten voor een voedende en verzorgende voorbereiding.

Gebruik op gedroogde haar voor krul- en of pluis controle en uiteraard voor een natuurlijke glans.

Maak kennis met de nieuwe Golden Rose Hair Care Collection welke bestaat uit doeltreffende milde shampoo en conditioners.

Glans, verzorging en vitaliteit is waar wij allemaal naar streven, voortaan niet zo moeilijk!

Golden Rose shampoo en conditioners hebben ieder een basis van natuurlijke extracten en essentiële oliën om te voldoen aan al uw behoeften: herstellen van droog en beschadigd haar, volume geven aan fijn haar, kalmerende hoofdhuidverzorging en goede hydratatie.

Onze Hair care collectie heeft een parabenen-vrij formule. Bevatten GEEN dierlijke ingrediënten en zijn niet getest op dieren.

Naast vitaminen bevatten de producten Collageen, Argan olie, Macadamia olie, Amandel olie, Kokosnoot melk, Keratine Plan, Brandnetel exctract en Aloe Vera.

Wij dragen bij aan een betere milieu en gebruiken gerycyled plastic voor onze verpakkingen.

Naast vitaminen bevatten de producten Collageen, Argan olie, Macadamia olie, Amandel olie, Kokosnoot melk, Keratine Plan, Brandnetel exctract en Aloe Vera.

Binnenkort online op www.goldenrose.nl/haircare en ook verkrijgbaar bij jouw drogist om de hoek!