Hoe kies ik een juiste kleur foundation of bb cream?

Het is belangrijk dat je eerst de functie van de bb cream of een foundation begrijpt, waardoor je een keuze kunt maken voor een van de twee product soorten.

Een BB cream/ balm heeft een lichte textuur

en geeft de huid een natuurlijke gezonde gloed, zonder zwaar op de huid aan te voelen. De BB-cream heeft een egaliserend effect en smelt mooi samen met de huid. Hiermee kunnen kleine oneffenheden op de huid worden gecamoufleerd met een subtiele, natuurlijke dekking. Daarnaast heeft de BB-cream een hydraterende functie, waardoor de huid ook gelijk gevoed wordt.

Een foundation zorgt in het algemeen voor een perfecte of egale huid.

Uiteraard moet er wel gekeken worden naar de functies van het product, want deze kunnen behoorlijk verschillen. Er zijn talloze soorten foundation, dunner, dikker, matter qua structuur en effect.

Kleurkeuze hulp bij foundation

Foundation zorgt voor een perfecte egale huid, als je de juiste kleur gebruikt tenminste. Vergis je niet egaal betekend niet dat je per se ‘vol gemake-upt’ moet lijken.

Een foundation zal er erg natuurlijk uitzien als de juiste kleur wordt uitgekozen, en deze met de juiste materialen wordt aangebracht.

Er zijn zoveel verschillende kleuren foundation dat het enorm lastig kan zijn om de juiste kleur voor jezelf te bepalen. Daarom kan je voortaan bij ons terecht voor kleurenkeuze hulp met de foundation.

Golden Rose Foundation Voorbeelden juiste kleur

Wij helpen je in 2 stappen naar jouw perfecte foundation

Stap 1:

Stuur een foto van je gezicht zonder filters en make-up in daglicht naar [email protected] of via DM op instagram. Aan de hand van jouw foto/ huidskleur kunnen onze visagiste de juiste kleur voor jou bepalen. Je ontvangt van ons geheel vrijblijvend en kosteloos de geadviseerde foundation kleurnummer met bijpassend make-up advies.

Stap 2:

Bestel de foundation vanaf deze pagina en ontvang samen met je bestelling een sample van de kleur die je hebt besteld.
Zo is het mogelijk om de kleur te testen zonder dat je het originele product hoeft te openen.

99% kans op slagen en juist advies! Zo niet? Dan ruilen wij deze om voor een andere/ alternatief kleur geheel kosteloos!

Kosteloos make-up advies op maat

Je kunt uiteraard ook vragen om een volledige make-up look advies. Of misschien ben je benieuwd naar een blush of lippenstift welke past bij jouw huid en tint.

Zelf de juiste kleur uitzoeken?

Natuurlijk kan je ook lekker zelf aan de slag! bijvoorbeeld in een winkel waar je graag komt waar je niet altijd advies kan vragen.

Volg in het laatste geval de onderstaande stappen om de juiste kleur foundation of een bb-cream te vinden.

Vergeet niet dat het gebruik van een juiste foundation brush of spons net zo belangrijk is als de juiste kleur van het product. Succes!