check

Hypoallergeen make-up merk      Verzending binnen 1-2 dagen Klantenbeoordeling 9.1 Advies van visagisten  Gratis informatiepakket voor zakelijke klanten

Hypoallergeen make-up merk

Dierproefvrij, duurzaam en betaalbaar

Duurzaam en betaalbaar make-up

Golden Rose Cosmetics produceert sinds 1983 decoratieve cosmetica met betere ingrediënten niet alleen voor de gebruiker maar ook uit respect voor dier en milieu. Golden Rose biedt een breed scala aan duurzame make-up, “producten die de gezondheid van een persoon, dier en de planeet niet in gevaar brengen. “

De rijk gepigmenteerde make-up zijn geheel dierproefvrije en grotendeels veganistische producten. Om onze gebruikers hierin beter in te lichten werken wij met een label systeem; hierdoor is het eenvoudig om bij iedere product te kunnen zien of het product bijvoorbeeld VEGAN is of bijvoorbeeld een SPF bevat.

De nagellak- en nagel verzorgingsproducten staan bekend als BIG10 FREE: vrij van Tolueen, Kamfer, Formaldehyde, Formaldehyde hars, Parabenen, TPHP, Xyleen, Ethyl tosylamide, Dithylftalaat en lood.

Onze fabriek streeft ernaar om continu de effectiviteit en prestaties van de producten te verbeteren waarmee we de verwachtingen van de consument blijven overtreffen. Op het moment leveren wij daarom aan meer dan 90 landen wereldwijd.

Dierproefvrij make-up

Voor de producten van Golden Rose Cosmetics worden sinds 1983 noch door ons, noch in onze opdracht, dierproeven uitgevoerd.

Terwijl voor de producten van Golden Rose altijd is afgezien van dierproeven, werd met de nieuwe EU-cosmetica verordening een belangrijke vooruitgang geboekt op het gebied van de dierenbescherming binnen de gehele cosmetica branche: zo is sinds 2013 de import en verkoop van op dieren geteste cosmetica en ingrediënten verboden binnen de Europese Unie. Dat betekent dat nieuwe cosmetische producten die binnen de EU verkocht worden, nergens ter wereld getest mogen zijn op dieren. Het gaat hierbij om wettelijk bindende verboden, dat wil zeggen dat alle cosmetica producenten binnen de EU deze richtlijnen moeten opvolgen.

Wij eisen van onze leveranciers dat zij een bevestiging overleggen dat noch door henzelf, noch door een onderneming waarmee zij een relatie hebben, of in hun opdracht voor deze grondstoffen dierproeven zijn uitgevoerd.

Dierproefvrij-PETA-Golden-Rose

Goedgekeurd door PETA

We zijn erg enthousiast en trots om aan te kondigen dat de Golden Rose is gecertificeerd door PETA (People for the Ethical Treatment for Animal)! Als fabrikant respecteren we mens en natuur, evenals onze dierenvrienden en beschermen we hun rechten.

We staan ​​op PETA’s “Schoonheid zonder konijntjes”-lijst. PETA (People for the Ethical Treatment for Animal), ‘s werelds grootste dierenrechtenorganisatie met meer dan 6,5 miljoen leden en supporters, dat onze producten niet op dieren zijn getest.

Je kunt Golden Rose in de PETA-lijst zien via de onderstaande link.

Is Golden Rose dierproefvrij? | PETA