Winkelwagen

Hypoallergeen make-up merk Verzending binnen 1-2 dagen Klantenbeoordeling 9.1 Advies van visagisten  Gratis informatiepakket voor zakelijke klanten

Hypoallergeen make-up merk

Cursussen en Opleidingen By Make-up Matters

Al ruim 15 jaar is Make-up Matters een begrip op het gebied van Visagie & Educatie. Met hun liefde en passie voor het vak, geven zij visagie en haarstyling opleidingen die naar jouw specifieke wensen worden afgestemd en naadloos aansluiten op de product trainingen van Golden Rose. De perfecte aanvulling, een Golden Match;)

Wil jij meer techniek kennis en jouw penseelvaardigheden verbeteren, dan helpen de trainers van Make-up Matters jou graag naar een hoger niveau. Wil jij de volledige Visagie of Make-up Artist opleiding volgen? Of liever wat losse verdiepingslessen; alles kan!

Er zijn ruim 40 lesonderwerpen waar je uit kunt kiezen! Denk aan bijvoorbeeld:

De trainingen worden door de hele Benelux gegeven op de gewenste locatie. De docenten van Make-up Matters kunnen dus gewoon naar jouw eigen salon komen zodat jij met jouw eigen Golden Rose producten kunt werken. Uiteraard zijn jullie ook welkom in de professionele make-up studio van Make-up Matters, deze is gevestigd in Amersfoort NL. 

Dankzij de jarenlange ervaring van Make-up Matters begrijpen zij echt jouw vak en alles wat daarbij komt kijken. Of je nou Kapper, Schoonheidsspecialist, Nagelstylist of Visagist bent; je bent in goede handen. 

"Ben je helemaal nieuw in het vak en wil je je laten omscholen: van harte welkom! "
Video afspelen
Video afspelen

Tijdens de trainingen, die naadloos aansluiten op jouw wensen, komen onder andere de volgende vragen aan bod:

Het unieke aan de trainingen van Make-up Matters is, dat zij geen standaard lesprogramma hanteren. Het lesprogramma wordt samengesteld op basis van jouw wensen en wordt aangepast op jouw niveau en ervaring. Zijn er onderwerpen die jij wat lastig vindt? Dan kunnen de trainers daar meer tijd voor nemen. Heb je iets snel onder de knie? Super! Dan gaan jullie gelijk door naar het volgende onderwerp. Op deze manier kunnen de trainers jou op een snelle en efficiënte wijze op een zo hoog mogelijk niveau krijgen.

Uiteraard krijg je na afloop een officieel certificaat van Make-up Matters Academy!

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden en wil je een vrijblijvende offerte ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@make-upmatters.com of neem even een kijkje op www.make-upmatters.com