Winkelwagen

Hypoallergeen make-up merk Verzending binnen 1-2 dagen Klantenbeoordeling 9.1 Advies van visagisten  Gratis informatiepakket voor zakelijke klanten

Hypoallergeen make-up merk

Zakelijke Account

Wie kan zich inschrijven?

Alle beautyprofessionals, beautysalons en retailers in Nederland kunnen zich met een KVK-nummer aanmelden voor een zakelijk account bij Goldenrose.nl

Beautyprofessionals, beautysalons en retailers in andere EU-landen kunnen zich met een geldige BTW-nummer aanmelden voor een zakelijke account bij Goldenrose.nl. 

Met een zakelijk account kom je in aanmerking voor de exclusieve inkoopprijzen, die alleen voor de zakelijke klanten gelden.

 

Hoe meld ik me aan?

Het aanmelden voor een zakelijke account is zeer eenvoudig, dit kan gedaan worden via ‘Zakelijk registreren’. 

 

Wat is de procedure?

Na de registratie worden je NAW-gegevens gecontroleerd op de juistheid. Indien alle gegevens correct zijn ingevuld ontvang je binnen enkele seconden een bevestigingsmail van ons systeem met een “voorlopige goedkeuring”. Je kunt hiermee alvast inloggen en een bestelling plaatsen.   

Je aanmelding wordt binnen 48 uur nogmaals handmatig gecontroleerd. Mocht toch blijken dat de registratie niet voldoet aan de eisen, dan wordt de zakelijke account geblokkeerd en omgezet in een consumenten-account.

KVK-nummer (Nederland)

Zakelijk aanmelden met KVK-nummer is alleen geldig voor beauty-gerelateerde bedrijven. Na registratie wordt het KVK-nummer gecontroleerd. Niet beauty-gerelateerde bedrijven worden automatisch omgezet naar een consumenten account.

 

BTW-Nummer (EU-landen)

Zakelijke registraties binnen de EU worden alleen geaccepteerd met een geldige BTW-nummer. Vul je BTW-nummer in het vakje waar het gevraagd wordt met uw landcode zonder punten zoals : NL855286988

De registratie kan niet worden voltooid als de naam en het BTW-nummer van de registrator niet overeenkomen. 

 

Geen Bevestiging ontvangen?

Onze systeem heeft jouw registratie geaccepteerd maar je hebt nog steeds geen bevestigingsmail ontvangen. 

Wij raden je aan om even je spambox te controleren. Mocht je het daar niet terugvinden, dan kan je gerust contact met ons opnemen, wij helpen je graag verder.  

Groothandelaren

Wij hanteren andere eisen voor de groothandelaren. De registratie van een beauty-gerelateerd groothandelaar wordt niet per direct goedgekeurd. Wij hebben meer informatie nodig over de onderneming en zullen daarvoor persoonlijk contact opnemen met de onderneming.

De procedure kan versneld worden wanneer de groothandelaar tijdens of na haar aanmelding ons meer informatie over haar bedrijf toestuurt.

 

Opleidingsinstituten en scholen

Opleidingsinstituten en of visagiescholen met een KVK-nummer kunnen zich registreren als een zakelijke klant.

 

Minimumafname verplichtingen

Wij hanteren met uitzondering van de groothandels geen minimumafname verplichtingen.

 

Verzendkosten

Voor alle zakelijke bestellingen hanteren wij geautomatiseerde en variabele verzendkosten vanaf € 3,71 tot € 8,47  De Bestellingen boven € 150,- excl. BTW verzenden wij kosteloos.

> Naar Algemene voorwaarden.

> Naar Zakelijk registreren