Alles voor de wenkbrauwen, voor jou of jouw klanten!

Wenkbrauwen zijn belangrijk, nee niet alleen omdat het nu een hype is, echt waar!

Wenkbrauwen tekenen namelijk je gezicht, en laten we nou eerlijk zijn een natuurlijke volume hebben we niet allemaal. Gelukkig heeft Golden Rose genoeg mooie producten om een Brows on fleek look te creëren!

Genieten van perfect zittende wenkbrauwen?

Met onze bestseller Precise Browliner teken je in een handomdraai strakke wenkbrauwen!

Golden Rose Precise Browliner heeft een ultrafijne punt en een verzorgingsborstel voor een preciezie bij elke handeling. Blijft door zijn waterproof formule gemakkelijk de hele dag zitten zonder te vervagen.
De Precise Browliner heeft een lift systeem en hoeft niet geslepen te worden.

Wil jij je wenkbrauw-look helemaal afmaken? Dan kun je de wenkbrauwen zo nodig inkleuren met ons Eyebrow Powder van Golden Rose voor een perfecte, natuurlijke afwerking!

TIP: Combineer dit product met een GR Eyebrow powder en GR Brow Color Tinted Mascara Ook hebben wij een GR Eyebrow brush speciaal voor de wenkbrauwen.

Brow Fixing Gel Wenkbrauwen & Wimpers Mascara

De transparante Brow & Lash Gel mascara van Golden Rose, fixeert wenkbrauwen. Lift en definieert wimpers door het unieke fiber borsteltje. De veganistische en niet-kleverige formule bevat:

Biotine, Pro-vitamine B5 en aminozuren die de wenkbrauwen regenereren, voeden en doen glanzen.

De transparante gel voorziet de wimpers van een beschermende basis-laag en kan gebruikt worden als voeding en verzorging.
DISPLAYS VOOR JOUW SALON OF BROW BAR!

Meer informatie voor jouw Brow Bar of Salon?