check

Hypoallergeen make-up merk      Verzending binnen 1-2 dagen Klantenbeoordeling 9.1 Advies van visagisten  Gratis informatiepakket voor zakelijke klanten

Hypoallergeen make-up merk

Welkom bij onze vernieuwde workshop!

We starten in september met een geheel nieuwe opzet van onze trainingen. Deze workshops zijn speciaal ontworpen om je alles te leren over onze Golden Rose producten en hoe je een uitgebreide Total make-up look kunt creëren.

Deze make-up training is ideaal voor zowel nieuwe klanten als bestaande salonhouders die een update willen. Tijdens de training zijn er meerdere salonhouders aanwezig, wat gelegenheid biedt om ervaringen te delen en advies te krijgen van collega’s in de beautybranche. 

Workshop Details

Belangrijk: Voor deze workshop heb je een model nodig.

Planning:
10:30: Welkom met koffie, thee en lekkernijen
12:00: Pauze (breng je eigen lunch mee)
12:45: Hervatting van de workshop
14:00: Afsluiting van de training

Na de training is er de mogelijkheid om producten en/of displays aan te schaffen.

Kosten en Betaling
De kosten voor de workshop bedragen €45,00. Dit bedrag wordt op de dag van de training omgezet in een tegoedbon, die je kunt gebruiken voor de aanschaf van producten.

Annuleringsbeleid
Indien je na bevestiging van jouw deelname verhinderd bent, vragen wij je dit minimaal 48 uur van tevoren aan ons te melden. Onze workshops zijn druk bezocht en we willen jouw plek graag aan een andere deelnemer geven. Bij het niet tijdig afmelden (48 uur van tevoren) zijn wij genoodzaakt €100,- in rekening te brengen.

Let op: Bij annulering van de training is het bedrag van €45,- niet terug betaalbaar. Het bedrag kan alleen worden ingewisseld voor een nieuwe afspraak voor de training.

lespakket 2
lespakket nova college
workshop materialen
workshop ruimte