Waarom Goldenrose?

U bent hier:
Verwachte leestijd: 1 min

Ben je geïnteresseerd in Goldenrose, maar ben je nog niet zeker of je voor deze producten moet gaan? Misschien kunnen we je dan iets meer over onszelf vertellen.

Laten we beginnen te zeggen dat het een normaal en soms moeizaam proces is voor ieder beautprofessional en salon om de juiste producten te vinden voor hun klanten. Veel factoren zoals, prijs, imago, kwaliteit, communicatie spelen een rol in het maken van deze keuze.

“Het is niet voor niets dat we 4.7/5 scoren op Google.”

Mocht je twijfel of Goldenrose bij je past, dan hoor je waarschijnlijk tot een van de volgende groepen:

1. Je weet überhaupt nog niet zeker of je een eigen salon wilt beginnen of je je wilt verdiepen in een carrière op dit gebied (bijvoorbeeld visagie).
2. Je hebt te weinig informatie en kennis over Goldenrose, ondanks dat je ooit de merknaam hebt horen vallen.
3. Je hebt een prima beeld over Goldenrose, maar je twijfelt tussen één of meerdere merken.

In alle drie gevallen kunnen we je verder helpen. Dat kan op twee manieren en welke manier je kiest hangt af van waar je je op dit moment het beste bij voelt.

  1. Plan een telefoongesprek in of kom langs op onze showroom. Wij vinden het belangrijk om met onze potentiële klanten in gesprek te gaan en de vragen te beantwoorden waar zij mee zouden kunnen zitten. Ga snel naar de contactpagina om te kijken hoe je ons kunt bereiken. Je bent meer dan welkom!
  2. Een tweede methode (kan gecombineerd worden met 1) is om een simpel formulier in te vullen om meer informatie te verkrijgen over onze producten. Dit is geheel gratis en het is hierna nog altijd mogelijk om contact met ons op te nemen mochten er dan nog vragen zijn.

Na jaren actief te zijn in de cosmeticabranche in de Benelux, kunnen we met grote tevredenheid stellen dat nieuwe klanten vaak ongelofelijk tevreden zijn over de kwaliteit en prijs van onze producten, de continue vernieuwingen die wij aanbrengen aan aan onze lijn, de communicatie en de openheid waar wij veel waarde aan toedichten.

Het is niet voor niets dat we 4.7/5 scoren op onze Google recensies.

Meer informatie over waar onze producten worden gekocht, zie je hier:

Hopelijk tot snel!

Was this article helpful?
Dislike 0
Aantal keer bekeken: 24