Nieuw, Green Last & Care Nail Color

Onze nieuwe nagellak gekenmerkt door een veganistische formule, met 75% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en tot 80% ingrediënten van BIO-oorsprong die zorgen voor een intense glans en sterke pigmentatie, terwijl ze de nagels verzorgen.

Golden Rose staat al jaren bekend om haar BIG10FREE beleid en nu slaan we nog een weg in met deze geweldige plantaardige nagellak collectie Green Last & Care.

Bevat tot 75% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en tot 80% ingrediënten van BIO-oorsprong.

De verhoudingen van ingrediënten van natuurlijke oorsprong kunnen variëren afhankelijk van de kleur en variëren van 67 tot 75%. Daarnaast zijn de lakjes verrijkt met hoogwaardige plantaardige ingrediënten afgeleid van plantaardige biomassa, zoals suikerriet, katoen, cassave en maïs. De formule van de nagellak bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong. 

Green Last & Care Base Coat

Een nagellak basis met een veganistische formule en heeft 79% ingrediënten van plantaardige oorsprong. Het maakt het oppervlak van de nagel glad, bedekt oneffenheden, vergemakkelijkt het aanbrengen van nagellak en verlengt de houdbaarheid van de aangebrachte nagellak.

Green Last & Care Top Coat

Een nagellak beschermer met een veganistische formule en heeft 78% ingrediënten van plantaardige oorsprong. Zorgt voor bescherming tegen afschilferen, voor een hoge glans en langdurige kleurbescherming van de aangebrachte nagellak.

Onze formule bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong. 

Green Last&Care bevat tot 75% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en tot 80% ingrediënten van BIO-oorsprong. De verhoudingen van ingrediënten van natuurlijke oorsprong kunnen variëren afhankelijk van de kleur en variëren van 67 tot 75%. Daarnaast is het verrijkt met hoogwaardige plantaardige ingrediënten afgeleid van plantaardige biomassa, zoals suikerriet, katoen, cassave en maïs.

HOE TE GEBRUIKEN:

Om het beste manicure-effect te krijgen, gebruikt u de basis volgens de onderstaande instructies.

  1. Bedek de nagels met 1 laag van de Green Last & Care Base Coat.
  2. Vervolgens breng je 2 dunne lagen Green Last & Care nagellak in de gewenste kleur.
  3. Werk af met 1 laag Green Last & Care Top Coat.